benefit men game online

kebaikan men game online ni adalah seperti berikut
1.boleh mengembangkan iq
2.bertidak secara cepat/pantas
3.boleh mengisi masa lapang daripada kita membuat xtvt yang tak berfaedah

ne je lakut yang aku rase faedah men game online kalau ade lgi yg aku tertinggal koang semua komen la supaya bgi tau kt aku... hehe($_$)

Dah Abis Bace Ke ??

gambar kelas aku yang terakhir di SKB3

ni la gambar kelas aku yang terakhir dan gambar ini mungkin akan menjadi kenangan aku semasa di sekolah rendah ...
sekolah aku ni takde la lawa sangat tapi ni la tempat dimana aku mendapat ilmu selama 6 tahun..
rasa sedih la pulak ... sebab ni la tahun terakhir aku dan aku dah selamat pun dapat keputusan UPSR.. aku dapat cuma 2A 3B.......



Dah Abis Bace Ke ??

1 Malaysia Social Networking



cuba la trai benda ni... aku jumpak benda ni kat fb je sebab kawan aku yang share benda ni dia kata benda ni bagus tau sebab ini buatan tempatan senang cakap made in Malaysia..
ni laman web dia http://onemalaysian.org/


Dah Abis Bace Ke ??

aku ditinggalkan keseorangan







aku kena tinggal dengan cikgu dan kawan2 aku... 
 teacher aku betol-betol bawak member2 aku je pegi..
siap belanja dorang burger king wo!!
apesal guwa kene tinggal???
ape salah guwa????
uwawawawawa (T____T)



Dah Abis Bace Ke ??