Buat tulisan biru di (Facebook) tanpa tag page



Hari ni aku nak tunjuk cara nak buat tulisan biru tapi tak payah tag ape2 page..

Jom kita start !!!!!



Gambar kat atas tu contoh dia...

korang nak tau kn mcm mna,meh aku ajar
copy code ni


@@[0:[0:1:letak tulisan disini]]


tulisan "LETAK TULISAN DISINI" tu korang boleh tukar tulisan ape yg korang nak..
ok dah siap..

Dah Abis Bace Ke ??

Kl Style


Selepas lama aku tak post kt blog ni tapi ari ni macam mana tah hati aku boleh terbukak nak post kat blog ni...

Ok,jom start!!!!

ni la lagu yg aku nak tunjuk kat hampa tu... Lagu ni kawan aku yg tunjuk kat aku.

Tajuk Lagu:KL Style
Tujuan aku rasa depa nak ckp depa syg KL





Selamat menonton..(^_^)

Dah Abis Bace Ke ??