Pockie Ninja

ari tu la,ak men game ni sampai kul 1:30 pagi msa tu ak dah ngantuk dah ak pun tidor arr..

msa aku tidor tu ak mimpi game ni ...

aku mimpi jdi carecter aku mcm dlm game tu..ni gambar carecter ak yg aku mimpi tu
ni la carecter aku tu ak mimpi ak lawan ngan musuh ketat naruto...
.
.
.
kalau nk tau sapa yg ak mimpi lwan tu 
ni la musuh naruto yg ak lwan tu...
penat gila arh ak lwan...

tibe2  lepas ak kna sharingan tu kpala ak rase skit sangat..rupanya aku jatuh katil umah ak..

dah abis dah cite aiman


tapi kalau nk men game ni pi la kt web ni http://ninja.game321.com/

cara2 nk men game ni :

1.korang pi web ni http://ninja.game321.com/




2.korang  kna cri benda ni kalau dah tekan tuggu je nanti dia akan timbul cam ni




 3.kalau timbul cam ni tekan je start game.

tu je la cite aiman len kali eman cite lgi .. bye :)


Dah Abis Bace Ke ??